Mr. Game Seven -lempinimen uransa ansainnut Washington Capitalsin Justin Williams sai melkoisen tervetulotoivotuksen Washingtoniin palattuaan.

Williamsia ei välttämättä tunneta kaukalon puolella vauhdistaan, mutta näköjään auton ratissa vauhtia löytyy.

Tiedä sitten, että innostuiko Capitals-pelaaja niin paljon joukkueensa jatkopaikasta NHL:n pudotuspelien toisella kierroksella, sillä joukkue kaatoi viime yönä joukkueiden kuudennessa kohtaamisessa Toronto Maple Leafsin, voittaen ottelusarjan 4-2, mutta jokin sai miehen kaasujalan painamaan normaalia enemmän.

Mies ottikin itse tehtäväkseen tuoda asian julkisuuteen oman Twitter-tilinsä kautta, sillä hän julkaisi sakoistaan kuvan kyseisessä yhteisöpalvelussa.

Justin Williams

@JustinWilliams
Justin...welcome back to Washington DC. Here's your speeding ticket👍

Twiitissään hän kirjoitti hauskan ironisesti ”Justin…tervetuloa takaisin Washingon DC:hen. Tässä on ylinopeussakkosi.”

Vaikka Williamsia ei varsinaisesti kaukalon puolella tunnetakaan nopeudestaan, kuten edellä todettua, on hän yksi viime vuosien kovimmista Clutch-pelaajista. Tällä tarkoitetaan kykyä nousta ratkaisijaksi silloin, kun panokset ovat suurimmillaan.

Williams onkin ratkaissut NHL:n pudotuspeleissä uransa aikana ottelusarjojen kaikki muut ottelut iskien voittomaalin, lukuun ottamatta Game 3:sta, ratkaisten muun muassa Stanley Cup -voiton. Hän onkin NHL:n kaikkien aikojen tehokkain Game 7 -pelaaja tehopisteissä mitattuna. Kakkosena on legendaarinen Doug Gilmour.

NHL-fanin koti: Ohjelma, tilastot, uutiset & kaikki pudotuspeleistä TÄÄLTÄ.