Usko tai älä, mutta Ruotsi saattaa kasata yhtä historiansa kovimpia joukkueita MM-kaukaloihin. Tällä hetkellä mukana on jo jopa 14 NHL-pelaajaa, eikä joukkueenjohdossa olla tyytyväisiä vielä edes tähän.

Nimittäin Aftonbladet kirjoittaa nettisivuillaan, että myös Toronto Maple Leafsin nuori William Nylander saattaisi olla halukas liittymään Ruotsin riveihin.

Maple Leafs aloitti kesälomansa viime yönä, kun se hävisi kevään neljännen kerran Washington Capitalsille. Nylander teki ottelusarjan kuudessa ottelussa yhden maalin ja yhteensä neljä tehopistettä.

– Totta kai hän on mielenkiintoinen nimi. Meillä ei ole ollut kuitenkaan aikaa puhua vielä hänen kanssaan, Ruotsin päävalmentaja Rikard Grönborg kertoi.

Nylander teki runkosarjan 81 ottelussa tehot 22+39 (61), mikä on loistava lukema ottaen huomioon, että hän pelasi NHL:ssä tällä kaudella tulokas-statuksella.

Aftonbladet kertoo sivuillaan myös, että sekä Jonas Brodin että Alexander Wennberg saattavat myös liittyä Ruotsin vahvuuteen. Kuitenkin esimerkiksi Wennbergin kohdalla kysymyksiä herättää se, että hänen sopimuksensa Columbus Blue Jacketsin kanssa umpeutui tähän kauteen.