Edmontonissa kavereidensa kanssa Oilersin ja San Jose Sharksin viidettä ottelua katsomaan lähtenyt naisfani sai kokea kovia.

Vaikka Oilers oli voittanut ottelun jatkoerässä, sekään ei pelastanut Edmontonissa asuvaa Paulina Wojtowicziä pahoinpitelyltä.

Ottelusta paikan päällä nauttinut Paulina oli suunnannut pelin tauottua kavereidensa kanssa paikalliseen baariin, pitäen yllään Sharksin Patrick Marleaun fanipaitaa. Poistuessaan kyseisestä yökerhosta, hän joutui todella ikävään tilanteeseen taksia odotellessaan.

Wojtowiczin taakse oli ilmestynyt pariskunta, jotka eivät ymmärtäneet, miksi hän oli sonnustautunut Sharksin fanipaitaan. Paulinan mukaan pariskunta oli kysynyt, miksi hän ei halua edustaa kaupunkiaan ja seuraavassa häntä lyötiinkin nyrkillä kasvoihin.

– Miten kukaan voi olettaa kenenkään ulkopaikkakuntalaisen haluavan tulla Edmontoniin, jos he tekevät jotain tällaista täällä asuvalle ihmiselle?, Wojtowicz toteaa CTV Newsin haastattelussa.

Paulina postasi kuvat Instagramissa ja hänen kälynsä Katie Wojtowicz jakoi sen omassa Facebook-profiilissaan.

na%cc%88ytto%cc%88kuva-2017-04-23-kello-0-32-31
Kuvakaappaus Paulina Wojtowiczin kälyn Katie Wojtowiczin, joka toivoi tilapäivityksen jakamista, Facebook-sivuilta (23.04.2017, 00:33 – https://www.facebook.com/photo.php?fbid=530801593469&set=a.504181350649.2002983.127800127&type=3&theater)

Kuten kuva osoittaa, hänen nenänsä aukesi lyönnin seurauksena ja sen seurauksena myös fanipaidalle tuli verta.

Hän on saanut jättimäisesti tukea ympäri jääkiekkoilevan maailman ja monet Edmontonissa asuvat ihmiset ovat somessa pahoitelleet tilannetta, vaikka eivät liitykään mitenkään tapaukseen.

Edmontonin poliisi on ilmoittanut tutkivansa tapausta.

NHL-fanin koti: Ohjelma, tilastot, uutiset & kaikki pudotuspeleistä TÄÄLTÄ.