NHL:n pudotuspelien toisessa ottelussa kohtasivat Ottawa Senators sekä Boston Bruins. Senators matkasi otteluun voitoin 3-1, joten Bruinsin kausi oli katkolla.

Ottelun avausmaalia ei tarvinnut odottaa avauserän puoliväliä pidemmälle, kun Mark Stone iski kiekon Tuukka Raskin selän taakse. Maali jäi erän ainoaksi.

Toiseen erään Senators sai unelma-alun, kun Jean-Gabriel Pageau iski läpiajon päätteeksi kiekon toisen kerran Raskin ohi. Bruins ei tästä kuitenkaan hätkähtänyt, sillä David Pastrnak ja Sean Kuraly tasoittivat ottelun 2-2 vielä saman erän aikana.

Kolmannessa erässä ei maaleja nähty, joten myös Senatorsin ja Bruinsin välisessä ottelussa edettiin jatkoajalle. Siellä ratkaisijan viitan otti harteilleen 23-vuotias Kuraly, joka iski irtokiekon verkkoon maalin edustalta toisen jatkoerän puolessa välissä. Kuralyn tekemät kaksi maalia olivat miehen uran ensimmäiset pudotuspeleissä.

Bruinsin maalilla Rask torjui 41 kertaa, ja etenkin ensimmäisessä jatkoerässä suomalaisveskari esitti useita elintärkeitä torjuntoja, joilla ottelu pysyi tasatilanteessa.

Bruins kavensi voitolla ottelusarjan 3-2, ja pääsee yrittämään sarjan tasoitusta seuraavaksi kotonaan.

NHL-fanin koti: Ohjelma, tilastot, uutiset & kaikki pudotuspeleistä TÄÄLTÄ.