NHL-kauden suurimman yllätyksen järjestänyt Nashville Predators kaatoi viime yönä Chicago Blackhawskin, minkä ansiosta se eteni Läntisen konferenssin pudotuspelien ensimmäiseltä kierroksella jatkoon.

Samalla Predators sai muihin verrattuna hiukan pidemmän kesäloman, sillä se onnistui kaatamaan Blackhawksin suoraan neljässä ottelussa. Yksi sarjan suurimpia hahmoja oli eittämättä maalivahti Pekka Rinne, joka päästi neljässä ottelussa selkänsä taakse vain kolme maalia.

– Meillä oli paikkoja ja onnistuimme hyödyntämään ne. Me teimme loistavaa työtä omassa päässämme ja se oli ehdottomasti tämän sarjan käänteentekevä asia, Rinne kertoi The Tennesianille.

Rinteeltä udeltiin myös tulevan kierroksen unelmavastustajaa, mutta suomalainen ei juuri lähtenyt kiertelemään. Vastaan voi tulla mikä tahansa joukkue, mutta henkisesti vahva Predators on tällä hetkellä valmis haasteeseen kuin haasteeseen.

– En oikeastaan edes välitä ketä vastaan tulemme pelaamaan. Jos pystymme pitämään tämän vireen yllä, meillä on itseluottamusta kohdata kenet tahansa

NHL-fanin koti: Ohjelma, tilastot, uutiset & kaikki pudotuspeleistä TÄÄLTÄ.