San Jose Sharks taisteli viime yönä hullun lailla, mutta se joutui lopulta nöyrtymään Edmonton Oilersia vastaan pelatussa ottelussa. Öljy nimittäin taisteli itselleen komean voiton jatkoerässä, lukemin 3-2.

Maalinteon aloitti ottelussa juuri Oilers, kun Patrick Maroon sai kiekon ohi Sharks-vahti Martin Jonesin. Ottelua oli tässä vaiheessa pelaamatta vain noin viisi ja puoli minuuttia.

Sharks ei kuitenkaan tähän suostunut, ja jo ensimmäisen erän aikana se kiri tasoihin ja ohi, kiitos Mikkel Bödkerin ja Patrick Marleaun.

Sharks jatkoi maalitehtailuaan myös ottelun toisessa erässä, kun puolustaja David Schlemko siirsi Sharksin kahden maalin karkumatkalle. Joskin Oilers oli tästä lopulta hiukan eri mieltä, ja vain puolitoista minuuttia ennen toisen erän päättymistä Mark Letestu kavensi eron jälleen maaliin.

Kuitenkin pitkään näytti siltä, että Sharks tulee siirtymään ottelusarjassa 3-2-johtoon, sillä Oilers ei vaikuttanut saavan aikaiseksi sitä tarvittavaa tasoitusosumaa. Kunnes vihdoin ajassa 17:14 puolustaja Oscar Klefbom osui maalipuiden väliin.

Tällä kaudella Oilersiin kaupattu David Desharnais otti hommat sitten jatkoerässä niskoilleen ja iski Oilersille sen ratkaisevan maalin. Kanadalaisseura johtaa ottelusarjaa nyt lukemin 3-2.

NHL-fanin koti: Ohjelma, tilastot, uutiset & kaikki pudotuspeleistä TÄÄLTÄ.