Calgary Flames joutuu aloittamaan ennenaikaisen kesälomansa, sillä Anaheim Ducks oli viime yönä Calgaryssa parempi lukemin 3-1. Tämä siitäkin huolimatta, että Flames voitti ottelun laukaukset lukemin 37-25.

Tappion myötä Ducks siirtyi sarjassa 4-0-johtoon, mikä tarkoitti samalla sitä, että Flamesin kausi oli kaikessa yksinkertaisuudessaan siinä.

Yksi viime ratkaisevia tekijöitä oli Brian Elliott, joka päästi jälleen selkänsä taakse helpon, laidan läheltä tulleen laukauksen.

Tämä oli tässä sarjassa jo neljäs laidasta lähtenyt laukaus, joka on mennyt Elliottin selän taakse. Tällä kertaa Ducks siirtyi tämän ansiosta ottelussa nopeaan johtoon, mikä taasen hankaloitti Flamesin urakkaa jo pelkästään henkisellä tasolla.

Maalin syntyhetkellä myös ottelun selostajat ihmettelivät Elliottin viimeaikaisia otteita. He jopa kyseenalaistivat sen, että olisiko hänen edes kuulunut olla yön ottelussa aloittava maalivahti.

Flamesin valmennus oli maalin jälkeen osittain samaa mieltä, sillä se veti miehen pois maalinsuulta jo ensimmäisen osuman jälkeen.

NHL-fanin koti: Ohjelma, tilastot, uutiset & kaikki pudotuspeleistä TÄÄLTÄ.