Montreal Canadiens nappasi viime yönä arvokkaan vierasvoiton New York Rangersista, minkä avulla se siirtyi ottelusarjassa 2-1-johtoasemaan.

Yksi Canadiensin kevään hahmoista on eittämättä ollut venäläishyökkääjä Alexander Radulov, joka palasi NHL-kaukaloihin täksi kaudeksi. Mies iski lopulta runkosarjan 76 ottelussa 18 maalia ja yhteensä 54 tehopistettä.

Ei huonosti jos otetaan huomioon, että hän teki sopimuksen kiekkohulluun Montrealiin, minkä lisäksi hänen maineensa Pohjois-Amerikassa ei ole vielä kaikilta osin paras mahdollinen.

Syttynyt keväällä ilmiliekkeihin

Kuten jo mainittu, on Radulov ollut kevään kolmessa ensimmäisessä ottelussa täydellisessä liekissä. Vielä ensimmäisessä kamppailussa ei pisteitä syntynyt, mikä johtui pitkälti siitä, että Canadiens jäi kamppailussa nollille.

Tämän jälkeen Radulov on tehnyt kahteen otteluun viisi tehopistettä. Näistä kaksi on maaleja.

Esimerkiksi viime yönä hän syötti ensiksi Shea Weberin iskemän 2-0-maalin, minkä jälkeen hän löi vielä itse kiekon rysään.

Mahtavien otteiden vuoksi hänen ensi kautensa kiinnostaa monia, mutta ei itse Radulovia. Toimittajat nimittäin utelivat häneltä ensi kauden kuvioista ja kiinnostaako jatko Montrealissa, mutta vastaus jäi saamatta.

Itseasiassa Radulov on tällä hetkellä niin keskittynyt juuri tähän hetkeen, että hän jopa tulistui asiasta kysyneelle toimittajalle.

– Miksi sinä kysyt minulta jotakin tuollaista. Nyt pelataan pudotuspelejä, joten luuletko tosiaan, että minua kiinnostaa minun sopimukseni nyt, Radulov puhisi TSN:n mukaan.