Boston Bruins oli eilisessä ottelussa Ottawa Senatorsia vastaan niskan päällä kaksi ensimmäistä erää, ja kolmanteen lähdettiinkin karhupaitojen 3-1-johdossa.

Sitten kolmannessa erässä Senators syttyi kuitenkin pelaamaan kotiyleisönsä edessä ja se tasoitti ottelun lopulta 3-3:een. Ratkaisu venyikin lopulta jatkoajalle saakka, missä Senatorsin Dion Phaneuf vei kamppailun kotijoukkueelle vain kahden minuutin pelin jälkeen.

Tämä ei sytyttänyt lainkaan Bruinsin päävalmentajana toimivaa Bruce Cassidyä, joka ei peitellyt tunteitaan ottelun jälkeen median edessä.

– Me halusimme sarjan olevan 2-0. En tullut tänne kertomaan, kuinka tyytyväinen olen, kun sarja on tasoissa. Me hairahduimme 20 minuutiksi ja lopputulos kertoo kaiken, Cassidy vaahtosi Boston Heraldin Steve Conroylle.

– Ei ole väliä missä pelaamme, me olemme silti hyvä jääkiekkojoukkue. Sekä kotona että vieraissa. Meillä on jokaiseen otteluun suunnitelma, millä tulemme voittamaan tuon ottelun. Joten olemme todella pettyneitä, se on niin yksinkertaista.