Vancouver Canucks jatkaa ensi kaudella uuden valmennuksen alaisuudessa, sillä se ei jatkanut enää päävalmentaja Willie Desjardinsin sopimusta. Joukkueen tekeminen on ollut viime vuosina mollivoittoista, joten ratkaisu ei jaksanut yllättää.

Desjardins astui eilen viimeistä kertaa vancouverilaismedia eteen, eikä sanoissa ollut kovinkaan paljoa iloa. Erityisen harmissaan mies oli siitä, että Canucks joutui kauppaamaan seuralegenda Alex Burrowsin toisaalle Stanley Cup -jahtiin.

– Kun hän (Burrows) kertoi minulle lähteävänsä toisaalle, oli todella pettynyt. Olin pettynyt siihen, että emme pystyneet voittamaan Stanley Cupia täällä. Petin kaupunkilaiset ja fanit, Desjardins synkistely eilisessä lehdistötilaisuudessa TSN:n mukaan.

– Sitä mieltä todella olin ja sama pätee myös Burrowsiin. Hän antoi kaikkensa menestyksen eteen ja niin tein myös minäkin.

”En ole katkera”

Vaikka Desjardins saikin seurasta käytännössä potkut, ei hän ole lainkaan vihainen tämän suhteen.

– En ole katkera tämän suhteen. Olen vain pettynyt. Tämä on vain niin hieno laji ja sen ympärillä on valtavasti ihmisiä, joille olen kiitollisuuden velassa.

Se, että miehen sopimusta ei jatkettu, ei tullut edes Desjardinsille yllätyksenä.

– Sitä vain saa sellaisen tunteen joskus, mikä pitää paikkansa. Kun olet ollut lajissa niin pitkään mukana, saat tunteita siitä, jos jokin on tulossa päätökseensä.