Anaheim Ducks ja Calgary Flames aloittivat viime yönä oman pudotuspeliurakkansa Anaheimin Honda Centerissä. Kotijoukkue oli lopulta parempi maalein 3-2, vaikka kamppailu olisikin voinut kääntyä vielä suuntaan jos toiseen.

Nimittäin Flames haki ottelun lopussa tasoitusta enemmän, kuin vimmatusti, mutta maalivahti John Gibson oli mies paikallaan. Hän nimittäin otti ottelun lopussa kaksi todella tärkeää torjuntaa, kun Matthew Tkachuk sekä Johnny Gaudreau pääsivät yrittämään onneaan vain 20 sekuntia ennen ottelun loppumista.

Gibson oli kuitenkin kamppailun jälkeen sitä mieltä, että hän olisi voinut pelata myös paremmin Torjuntoja miehelle kertyi 30 kappaletta.

– En usko, että pelasin parhaimmillani tänään, mutta tulin paremmaksi mitä pidemmälle ottelu meni. Kaverit auttoivat minua paljon maalinedustalla, Gibson kertoi ottelun jälkeen medialle.

Kaiken lisäksi Flames pääsi hakemaan tasoitusta aivan ottelun loppuminuuteilla kahden miehen ylivoiman turvin. Suuret pelaajat olivat kuitenkin suuria.

– Getzy (Ryan Getzlaf) ja kimppanit tekivät siinä loistavaa työtä (kahden miehen vajaalla pelatessa). Se oli myös kaiken käännekohta, joukkuekaveri Ryan Kesler sanaili.

– Hän (Getlzaf) on meidän johtajamme ja tänään hän myös johti. Kun hän pelaa hyvin, myös me muut teemme sanoin.

Yön tappio oli Flamesille jo 28. perättäinen Anaheimin Honda Centerillä. Putki pitää sisällään sekä runkosarja- että pudotuspeliottelut. Se sai alkunsa käytännössä jo huhtikuussa 2006, kun Flames onnistui kaatamaan Duckin edellisen kerran.