Buffalo Sabresin kausi päättyy jälleen pudotuspeleihin, sillä joukkue on oman divisioonansa perällä.

Viime aikoina seuralla on ollut paljon tapahtumia, sillä ensin Rasmus Ristolaiselle mätkäistiin kolmen ottelun pelikielto, ja sen jälkeen Sam Reinhart myöhästyi seuran harjoituksista sillä seurauksella, että hänet hyllytettiin.

Kaikki sai alkunsa, kun Reinhart myöhästyi viisi minuuttia joukkueen harjoituksista – tarkemmin venyttelystä. Tästä syystä valmennus hyllytti Reinhartin, ja hän seurasi joukkueen edellisen ottelun katsomosta.

Mies itse ei ollut kovinkaan tyytyväinen päätökseen, mutta totesi myös, että valmennus tekee päätöksen siitä, kuka pelaa.

– Se on valmentajan päätös. Se on valmennuksen päätös. Omasta mielestäni olisin mieluummin käynyt tapauksen läpi joukkuetovereideni kanssa, Reinhart kertasi Buffalo Newsille.

– En usko, että viisi minuuttia vaikuttaa otteluun valmistautumiseen, mutta kyseessä oli joukkueen verryttely ja minun tulisi olla siellä ajallaan.

Välit valmennuksen ja pelaajien välillä arat?

Pitkin kautta Sabres-leiristä on kantautunut tietoja, että välit pelaajien ja päävalmentaja Dan Bylsman kanssa olisivat huonot.

Buffalo News spekuloi, että Reinhartin katsomokomennus voisi olla viesti jostain suuremmasta. Joukkueen tähtipelaaja Jack Eichel nousi kuitenkin puolustamaan Reinhartia ja totesi, että hän ei juurikaan tehnyt mitään väärää.

– Emme tietenkään aio anna sen vaikuttaa häneen (Reinhartiin). Hän ei tehnyt oikeastaan mitään väärää, Eichel totesi Buffalo Newsille.