Hätäapumaalivahteja nähdään silloin tällöin joukkueiden kokoonpanoissa, koska NHL:n säännön mukaan seura voi palkata pelaajia yhden ottelun sopimuksella otteluihin sekä hätäapuna muun muassa harjoituksiin.

Boston Bruins tarvitsi hätäapua keskiviikkona, joten seuran harjoituksissa torjuntavastuussa oli Keith Segee. Segee on toiminut Bruinsin hätäapuvahtina jo aikaisemmin tällä kaudella.

Seegee on ammatiltaan poliisi, mutta hän pelasi jääkiekkoa teini-iässä. Hän sai kutsun seuran harjoituksiin Bruinsin maalivahtivalmentajalta, Bob Essensalta. Tuukka Rask joutui jättämään harjoitukset väliin, joten Segee pääsi tolppien väliin.

Seegee torjui harjoituksissa pelaajien laukauksia, mutta erityisesti Zdeno Charan laukauksen Segee varmasti muistaa loppuikänsä. Slovakkipakki nimittäin laukoi kiekon suoraan Segeen perhekalleuksille, jonka jälkeen Segee joutui hieman keräämään itseään.

Charan laukaus ei ole tunnetusti se kaikkein heikoin, sillä hän on voittanut useasti muun muassa tähdistöottelun kovimman laukauksen tittelin.

– Hänellä on kovin laukaus, jonka olen koskaan nähnyt. Minun täytyi luistella muutama kierros kaukalon ympäri, jotta pystyin jatkamaan, Segee totesi NBC Sportsin mukaan.