Joel Armia on pidempiaikaisesta loukkaantumisestaan huolimatta pelannut upean kauden Winnipeg Jetsin paidassa.

23-vuotias Armia on sopeutunut erinomaisesti alempien kentällisten rooliin Jets-paidassa. Hän on myös yksi NHL:n huippuosaajista alivoimalla, mistä kertoo esimerkiksi se, että hän on iskenyt kuluvalla kaudella jo kolme maalia hänen joukkueen ollessa vajaalukuisena.

Yksi näistä kolmesta osumasta nähtiin viime yönä, kun Jets pelasi New Jersey Devilsin vieraana. Ensimmäisen erän jälkeen ottelu oli Devilsin 2-1-johtolukemissa ja myös toisen erän jälkeen taululla oli maalin johtoasema, muodossa 3-2, mutta päätöserässä kuvaan astui Armia, joka osui alivoimalla aikaan 42:40 tällä huikealla yksilösuorituksellaan.

NHL

@NHL
You need to see this goal.
You need to tell your friends about it.
Holy moly.

Ottelu eteni lopulta aina voittolaukauskilpailuun, jossa ainoana onnistujana Patrik Laine ratkaisi voiton Jetsille.

Varsinaisella peliajalla ottelun maaleista vastasivat, ennen Armian osumaa, isäntien Beau Bennett, Taylor Hall ja Stefan Noesen sekä vieraiden Nikolaj Ehlers ja Blake Wheeler (1+1).