NHL:ssä on tällä hetkellä käynnissä tiukkaakin tiukempi taistelu, mitä tulee viimeisiin pudotuspelipaikkoihin. Etenkin Itäisessä konferenssissa paikkoja on vielä jaossa, joskin yhä vain vähemmän.

Lännessä sen sijaan homma alkaa olla kohtalaisen taputeltu. Mukana taistossa olleen Los Angeles Kingsin todennäköisyydet ovat nimittäin tippuneet jo 0,8 prosenttiin, joten kuninkaiden läsnäolo kevään tosipeleissä on äärimmäisen epätodennäköistä.

Lukema perustuu kanadalaissivusto The Scoren tekemään todennäköisyyslaskelmaan. Kingsillä on tällä hetkellä matkaa viivan päälle 11 pistettä, kun otteluita sillä on pelaamatta kahdeksan kappaletta.

Idässä vielä jännätään

Idässä sen sijaan on tiukempaa. Viimeiset paikat ovat tällä hetkellä Toronto Maple Leafsin (78,3 %) ja Boston Bruinsin (62,9 %) hallussa, mutta perässä tulevat kovaa vauhtia Carolina Hurricanes sekä Tampa Bay Lightning.

Hurricanesin mahdollisuudet, tai pikemminkin todennäköisyydet, kevään karkeloihin ovat tällä hetkellä kuitenkin suhteellisen kapeat, sillä sen mahdollisuudet näihin ovat ainoastaan 9,5 %.

Lightngingilla sen sijaan on vielä reilummat mahdollisuudet pudotuspeleihin, sillä sen todennäköisyydet näihin peleihin ovat noin 20 %.