Suomessa kohistaan jälleen kerran vedonlyöntiyhtiö NordicBetin vuoksi, joka ilmoitti äskettäin tehneensä yhteistyösopimuksen suomalaishyökkääjä Leo Komarovin kanssa. Komarov on vedonlyöntiyhtiön uusi kansainvälinen lähettiläs, toisin sanoen ambassador.

Tästä ei kuitenkaan suomalaisessa vedonlyöntiyhtiössä Veikkauksessa pidetty. Myös Suomen Jääkiekkoliitto on antanut asiaan omat kommenttinsa, eivätkä ne olleet kaikista mairittelevimpia Komarovin kannalta.

– Suomen Jääkiekkoliitto ja sen maajoukkueet kunnioittavat yhteistyösopimusta Veikkauksen kanssa, Jääkiekkoliiton toimitusjohtaja Matti Nurminen totesi Iltalehdelle.

Pahimmassa tapauksessa Komarov saatetaan jättää tulevaisuudessa maajoukkueen ulkopuolelle, juurikin sattuneesta syystä.

NordicBetin edustajana toimiva Betsson Groupin iGaming-asiantuntija Juha Kvist oli kuitenkin täysin eri linjoilla Nurmisen kanssa. Kvist käytännössä tyrmäsi liiton toimitusjohtajan kommentin.

– Onhan se surullista, jos koetaan, että kansainvälinen sopimus estää paikallisen toimimisen. Se on aika kapeakatseista. Tämä osoittaa, että Veikkaus valitsee maajoukkueen, Kvist kommentoi Leijonat.com:lle.

– Torontossa pidetyssä tilaisuudessa oli paikalla ESPN, NHL.com, Expressen ja muut kansainväliset mediat. Se osoittaa, että tämä on aidosti iso juttu. Meidän pitäisi olla ylpeitä, että meillä on tuon luokan supertähti.