Detroit Red Wings teki viime kesänä kaksivuotisen jatkosopimuksen hyökkääjä Riley Sheahanin kanssa, joka oli tehnyt juuri ennen tätä kauden 81 runkosarjaotteluun mukavat 14 maalia ja yhteensä 25 tehopistettä.

Sheahanin jatkosopimus oli arvoltaan 4,15 miljoonaa dollaria, joten vaikka se ei ollut aivan rahakkaimmasta päästä, niin luotto hyökkääjään oli kova.

Osittain Red Wingsin valmennus on joutunut pettymään Sheahanin otteisiin. Tai itseasiassa pettymys on ollut valtaisa, mitä tulee tehtyihin maaleihin – niitä kun 25-vuotiaalta kanadalaishyökkääjältä löytyy tämän kauden 72 ottelusta nolla kappaletta.

Sheahan on rikkonut myös erään NHL-ennätyksen tällä kaudella. Hän on nyt laukonut maalia kohti 99 laukausta, joista yksikään ei ole mennyt verkon perukoille.

Itseasiassa ennätys on syntynyt jo pitkän aikaa sitten, sillä aiemmin vastaavaa ennätystä piti hallussaan Craig Adams, joka laukoi 84 kertaa tekemättä maaliakaan.

Red Wings tulee pelaamaan tällä kaudella vielä kahdeksan ottelua, joten Sheahan tulee tekemään takuuvarmasti kaikkensa, jotta hänen kauden maalisarakkeeseen ei jäisi lukemaa 0. Syöttöpisteitä miehellä on tällä hetkellä kymmenen kappaletta.