Pittsburgh Penguinsin supertähti Sidney Crosby huitaisi Ottawa Senatorsin Marc Methotia toissa yönä kohtalokkain seurauksin.

Kanadalaisseuran puolustajan sormen pää nimittäin käytännössä irtosi muusta sormesta, joten jälki oli todella rumaa.

Crosby itse kertoi, että hän yritti osua iskullaan Methotin mailaan. Methot tulee vahingosta huolimatta olemaan sairastuvan puolella useita viikkoja, jos Senatorsin päävalmentajana toimivaa Guy Boucheria on uskominen.

Tilanne on jakanut raskaasti fanien mielipiteet. Osa on sitä mieltä, että temppu todella oli vahinko, kun taasen osa vaati huitaisua kurinpidon käsittelyyn. On kuitenkin huomionarvoista kertoa, että Crosby ei saanut tilanteessa edes jäähyä.

NHL teki päätöksensä

Fanien ei tarvitse kuitenkaan enää odotella mitään tilanteen suhteen, sillä NHL:n varakomissaari Bill Daly kertoi eilen, että Crosbyn huitaisu ei vaadi kurinpidolta toimenpiteitä.

Tämä ei varmasti tyydytä esimerkiksi Senatorsin omistajana toimivaa Eugene Melnykiä, joka antoi rajua kritiikkiä Crosbya kohtaan.

Pierre LeBrun

@PierreVLeBrun
NHL Deputy Commissioner Bill Daly says the league is NOT looking into this matter further.

Bruce Garrioch

@SunGarrioch
Melnyk doesn't name Crosby but "we all know who he is. The guy is a whiner beyond belief." Says no matter who it is he should be suspended