Ei siinä mennyt kuin muutama päivä ja jälleen tapahtui. Nimittäin Sidney Crosby nousi jälleen kerran otsikoihin kyseenalaisen syyn vuoksi.

Siinä missä hän taiteili komean osuman ja esimerkiksi munakoukun vain muutama päivä sitten Buffalo Sabresia vastaan, joutui tällä kertaa hänen mailansa uhriksi Ottawa Senatorsin Marc Methot.

Crosby oli menossa riistämään kiekkoa Penguinsin siniviivalle nousseelta Methotilta ja huitaisi tätä yläkautta sormille. Siitä, että tähtäsikö hän näpeille vai ei, ei voida sanoa mitään.

Asia kirvoitti luonnollisesti jälleen keskustelua siitä, että olisiko kanadalaistähteä pitänyt rangaista vai ei. Ja koska tilanne on hyvin ristiriitainen, aiheutti se myös mielipiteitä suuntaan jos toiseen. Tässä niistä yksi.

Methotille pitkä sairasloma

Kuten videon lopusta on havaittavissa, on Methotin sormi melkoisen heikossa hapessa. Itseasiassa huitaisu oli niin kova, että sormi oli puoliksi sen jälkeen irti. Näky oli siis raju.

RACKS PACIORETTY

@CanesGotNext
Here's Mark Methot's finger after taking a slash from Sidney Crosby. Just days after he whacked Ryan O'reilly in the junk. No penalty.

Methot joutuukin nyt sivuun pitkäksi aikaa. Päävalmentaja Guy Boucher nimittäin kertoi, että puolustaja on sivussa useita viikkoja.

Se on kova takaisku kanadalaisseuralle, sillä Methot on Senatorsin neljänneksi eniten pelaava puolustaja. Mies on pelannut tällä kaudella lähes 20 minuuttia ottelua kohden.