Ottawa Senatorsin ja Pittsburgh Penguinsin ottelussa nähtiin viime yönä raju tilanne, kun Sidney Crosby huitaisi Senators-pakki Marc Methotia sillä seurauksella, että Methotilta irtosi pala sormea.

Crosby selvisi tilanteesta ilman rangaistusta ja raivo oli valmis. Tilanne oli jo toinen lyhyen ajan sisään, kun Crosby pääsi kuin koira veräjästä. Ottelussa Buffalo Sabresia vastaan Crosby huitaisi Ryan O’Reillya haaraväliin, josta jokainen voi vetää omat johtopäätöksensä.

Crosbyn kohtelu sai myös Senators-omistaja Eugene Melnykin raivon valtaan, sillä hänen mukaansa tähtipelaajien kohtelu on täysin naurettavaa.

– Me kaikki tiedämme kuka hän (Crosby) on. Kaveri on aivan uskomaton. Kun teet tämän kaltaista, en välitä, vaikka olisit liigan paras pelaaja, mutta sinun täytyisi olla poissa pitkään tuollaisen roskan jälkeen, Melnyk raivosi TSN:n radiolähetyksessä.

– Kaveri (Methot) menetti palan sormenpäästään. Näittekö sen? Se oli kamalaa. En näyttäisi sitä kenellekään alle 25-vuotiaalle.

”Se on minun mielipiteeni”

Melnykin mukaan pelikieltojen tulisi olla yleisellä tasolla paljon nykyisiä pidempiä.

– Mielestäni ainoa ratkaisu olisi pyyhkiä kaveri pois kartalta. Ei yhtä tai kahta peliä, mitä jos vaikka kokonainen kausi tai pari tällaisille kavereille. Sinä viet minun mieheni, minä vien sinun. Se on minun mielipiteeni.

– Kaveri, joka aiheuttaa loukkaantumisen, tulisi katsoa loppukauden ottelut loukkaantuneen kanssa yhdessä katsomon puolella.