Kiskaisu munille? Ei rangaistusta. Viikate sormille, niin, että vastustajan sormi lähtee lähestulkoon irti; ja vieläpä täysin turhassa tilanteessa, tuomarin pillin soidessa? Ei rangaistusta.

Tältä näyttää nyt Ottawa Senatorsin puolustajan Marc Methotin sormi, kiitos Sidney Crosbyn:

RACKS PACIORETTY

@CanesGotNext
Here's Mark Methot's finger after taking a slash from Sidney Crosby. Just days after he whacked Ryan O'reilly in the junk. No penalty.

Jos NHL aikoo olla kurinpidollisissa ratkaisuissaan edes jollain tasolla uskottava, on sen alettava kouluttamaan myös niitä kirkkaimpia tähtiään.

Ei voi olla nimittäin niin, että koko sarjan kansikuvapoikana jo vuosikaudet toiminut Crosby saa tehdä ihan mitä huvittaa kaukalossa, pakenee aina joukkuekavereidensa selän taakse, kun omista teoista pitäisi vastata ja kaiken lisäksi selviää myös NHL:n toimesta kuin koira veräjästä.

Ja näin tapahtuu JOKA. IKINEN. KERTA.

Arvoisat NHL:n päättäjät: Eikö olisi jo aika ottaa ne perkeleen silkkihansikkaat pois käsistä näiden tähtipelaajien kohdalla, ennen kuin oikeasti tapahtuu jotain pahaa?

Kuka tahansa voi sanoa mitä tahansa siitä, että filmasiko Ryan O’Reilly vai ei, kun Crosby kiskaisi häntä suoraan kasseille, mutta tosiasia on se, ettei sillä ole mitään merkitystä. Vain sillä on merkitystä, että kyseessä oli täysin tarpeeton ja samalla tapaa täysin tahallinen vastustajan vahingoittamisyritys.

IBroke Urface

@RobRaysFist
ICYMI: Crosby spears O'Reilly in the junk. youtube.com/watch?v=RUnSZd… via @youtube

Ja, jos nyt joku murehtii niistä filmaajista, niin niitä kyllä rangaistaan NHL:n toimesta ja kovalla kädellä. Mutta sitten tällaisia temppuja katsotaan sormien läpi.

Itse asiassa tässä herää mieleen, että onkohan kukaan pysähtynyt NHL:n suunnalla edes miettimään, että mitäpä, jos se lapa olisi päässyt iskeytymään sinne munasuojien sisälle? Se on nimittäin täysin mahdollista ja siinä kohtaa leikki on kaukana, kun nykyisin veitsenterävä lapa painuu munaskuukkeleille.

Koittakaahan nyt siellä NHL:n toimistolla jo perhana vieköön riisua ne silkkihansikkaat ja laittakaa tämä kaveri edes muutamaksi peliksi katsomoon miettimään tekosiaan.

Tämä nykymeininki on nimittäin kuvottavaa.