Winnipeg Jetsin suomalaishyökkääjä Patrik Laineen maaliton putki tuli päätökseen, kun hän iski melkoisen huvittavalla tavalla kiekon ohi Ben Bishopin.

Laineen osuma syntyi vierasottelussa Los Angeles Kingsiä vastaan aivan avauserän päätöshetkillä. Mathieu Perreault oli vienyt ensiksi vieraat johtoon ajassa 6:54 ja vajaata yhdeksää minuuttia myöhemmin Anze Kopitar tasoitti ottelun.

Ajassa 18:41 oli sitten Laineen vuoro. Hänelle pelattiin Dustin Byfuglienin toimesta one-timer ja suomalainen tykitti kiekon sydämensä kyllyydestä päätylautoihin. Peliväline pomppi sieltä kuitenkin maalinedustalle ja lopulta se painui Kings-vahti Bishopin selän taakse oman pelaajan luistimesta.

Winnipeg Jets

@NHLJets

@NHLJets
#NHLJets GOAL! @PatrikLaine29's one-timer goes off the end boards, it comes out in front, off a skate, and in! Just how he drew it up.
.@PatrikLaine29's 34th of the season! 🚨

Laine osoitti maalillaan jälleen sanonnan ”hyvä onni ansaitaan” todeksi. Suomalaisnuorukainen nimittäin on pelannut viime aikoina hyvää jääkiekkoa, mutta tulosta ei ole syntynyt. Esimerkiksi joukkueensa edellisessä ottelussa hän laukoi peräti viidesti kohti Philadelphia Flyersin maalia, mutta ei onnistunut toimittamaan kiekkoa reppuun.

EDIT [24.03.2017, 07:10]: Jetsin kolmen ottelun voittoputki tuli päätökseen, kun Kings nousi ensiksi toisessa erässä tasoihin Jake Muzzinin osumalla ja sen jälkeen iski päätöserässä kaksi ylivoimalla (Marian Gaborik, Drew Doughty) sekä yhden alivoimalla Tanner Pearsonin toimesta.