Rasmus Ristolainen on ollut tällä kaudella esillä pääasiassa pelillisten ansioidensa vuoksi. Pisteitä on tullut ja peliaikaa myös, joten mikäs siinä pelaillessa.

Nyt Ristolainen on kuitenkin joutunut pienoisiin vaikeuksiin, sillä hän sai viime yön ottelussa Pittsburgh Penguinsiä vastaan pelatussa ottelussa ulosajon.

Tämä tuli hänen keskialueen taklauksesta Penguinsin Jack Guentzeliin, vaikkakin moni piti tilannetta ennenkaikkea vahinkona. Myöskään Sabresin päävalmentaja Dan Bylsma ei ostanut ulosajoa.

– En pidä siitä, että hänet heitettiin ottelusta ulos. Koko tilanne oli silkka vahinko. Hän oli lähestymässä Jack Guentzeliä ja tässä vaiheessa kiekko pysähtyi Zemgus Girgensonsiin, eikä Guentzel ollut lainkaan hereillä, päävalmentaja sanaili Sabresin verkkosivuilla.

– Rasmus on vain ehtinyt omistautumaan taklaukseen ja se on todella epäonnekas. En kuitenkaan pidä lainkaan siitä, että hänet heitettiin ottelusta suihkun puolelle.

Myös Sabresin maalivahti Robin Lehner oli sitä mieltä, että Ristolainen ei yrittänyt satuttaa tilanteessa ketään, vaan kyse oli ennemminkin huonosta tuurista.

– Kyllä minä näin sen ja toivon, että heidän kaverinsa on kunnossa. En usko, että Ristolaisella oli tilanteessa pahoja aikeita. Hän vain meni ruuhkaiselle alueelle ja osui häneen, Lehner sanaili seuran nettisivuilla.