Buffalo Sabresin Rasmus Ristolaisen ottelu Pittsburgh Penguinsia vastaan jäi todella lyhyeksi hänen lennettyä suihkuun.

Tilanne tapahtui ensimmäisessä erässä, tilanteen ollessa 0-0, kun pelikello oli ehtinyt vieriä eteenpäin kahdeksan minuuttia ja 46 sekuntia. Ristolainen tuli takaperin liukuen kohti laitaa, jossa niin sanotusti suoraan vastapalloon tulokashyökkääjä Jake Guentzel.

Yhteentörmäys, tai taklaus, riippuu katsojan silmästä, oli rajun näköinen, sillä suomalaispuolustajan takamus/selkä osui suoraan Guentzelia päähän.

NHL tiedotti Twitterissä tilanteen jälkeen, että se ei aio ottaa tilannetta kurinpidolliseen käsittelyyn, mutta jokainen voi itse tehdä oman tulkintansa tilanteesta.

Guentzel oli rajun tällin jälkeen pahasti pihalla tästä maailmasta ja hänen kasvonsa valuivat törmäyksen jälkeen verta. Jälkikäteen esimerkiksi The Score vahvisti hänen kärsivän aivotärähdyksestä.

Sosiaalisessa mediassa vastaanotto oli melko kaksijakoinen: toiset näkivät tilanteen silkkana vahinkona ja toiset taas lyttäsivät Ristolaisen maanrakoon.

Elon Musk = Apartheid Clyde

@NATOKeepsUsSafe
Jake Guentzel has a concussion. Rasmus Ristolainen should be suspended the rest of the season for that hit.

Esimerkiksi yllä olevassa twiitissä Ristolaiselle vaadittiin koko loppukauden kattavaa pelikieltoa.

Dane Johnson

@DaneTrain716
All these crybabys complaining about rasmus ristolainen hit. Just a big man moving to the puck. The contact clearly accidental. #sabres

Kun taas käyttäjä Dane Johnson näki tilanteen vahinkona ja suositteli ”kaikkia itkupillejä lopettamaan valittamisen”.

Penguins voitti ottelun numeroin 3-1 Sidney Crosbyn, Nick Boninon ja Conor Shearyn maaleilla. Sabresin ainokaisesta vastasi Sam Reinhart. Ottelun voittomaali nähtiin ajassa 54:31.