Sunnuntai-illalle on tarjolla varsin maukas suomalaiskattaus, kun tulessa on runsaslukuinen määrä suomalaispelaajia. Tositoimiin pääsee joukkueiden kokoonpanoista riippuen noin 15 suomalaista.

Kierroksen herkkupalana on Winnipeg Jetsin ja Minnesota Wildin välinen kamppailu, jossa Jetsin paidassa luistelevat Patrik Laine ja Joel Armia kohtaavat Wildin Mikko Koivun, Mikael Granlundin sekä Erik Haulan.

Laine on hieman taantunut viime aikoina, sillä hänellä on vain maalia ja syöttö viimeiseen viiteen otteluun.

Wildin puolella Granlund on jatkanut vahvaa kauttaan, sillä hän on viimeiseen viiteen otteluun iskenyt tehot 2+2=4. Tämä siitäkin huolimatta, että Wild on hävinnyt viimeisestä kymmenestä ottelusta peräti seitsemän.

Jets ei ole vielä tällä kaudella kyennyt kaatamaan Wildin suomalaisia, mutta sunnuntai-iltana Suomen aikaa siihen on oiva tilaisuus. Ottelu alkaa kello 23.

Mitä Aleksander Barkov keksii tällä kertaa?

NHL-kierros alkaa suomen aikaa jo kello 19, kun Pittsburgh Penguins ja Florida Panthers ottavat mittaa toisistaan. Samaan aikaan alkaa myös New Jersey Devilsin ja Columbus Blue Jacketsin välinen ottelu.

Panthersin kannalta sen ottelu on erittäin tärkeä, sillä joukkue taistelee vielä tiukasti paikasta pudotuspeleihin. Se on onnistunut voittamaan viimeisestä kymmenestä ottelusta vain kolme, joten urakka helpottuisi huomattavasti, mikäli tänään joukkue nappaisi voiton.

Aleksander Barkov on viime aikoina väläytellyt jälleen taitojaan – erityisesti rangaistuslaukauksissa. Siinä samalla hän on kerännyt viimeisissä viidessä ottelussa 7 (3+4) tehopistettä. Barkov on yhdessä Jaromir Jagrin ja Jonathan Huberdeaun kanssa muodostanut Panthersin vaarallisimman ketjun, ja ketjun varassa on jälleen paljon.

Sebastian Aho jahtaa uusia ennätyksiä

Sunnuntain ja maanantain väliselle yölle on tarjolla toinen suomalaiskohtaaminen, kun Sebastian Aho ja Teuvo Teräväinen ottavat mittaa Valtteri Filppulasta ja Philadelphia Flyersista.

Aho nousi juuri viime yönä 40 tehopisteen kerhoon, ja samalla hänestä tuli vasta neljäs suomalainen 2000-luvulla, joka on onnistunut iskemään tulokaskaudellaan 40 tehopistettä tai enemmän.

Listalla seuraavana on Tuomo Ruutu, joka iski tulokaskaudellaan 44 (21+23) pistettä.