NHL-maailma on vielä sen verran iso, etenkin pienille lapsille, että enemmän kuin useammin vain ne aivan kirkkaimmat tähdet muistetaan nimeltä ja ulkonäöltä.

Vaikka Mikko Rantanen onkin pelannut erinomaisen tulokaskauden NHL-jäillä, hän ei aivan vielä tässä vaiheessa ole samassa asemassa kuin nyt vaikkapa Matt Duchenen tai Gabriel Landeskogin kaltaiset nimet ovat Coloradossa.

20-vuotias suomalaisnuorukainen saikin törmätä hupaisaan tilanteeseen Avalanchen kotihallin pukukoppikäytävillä, kun hänen eteensä pamahti pikkupoika, joka kysyi seuran Twitter-tilin mukaan: ”Oletko sinä pelaaja?”

Rantanen ei jäänyt tilanteessa tuppisuuksi, vaan häneltä irtosi välittömästi niin sanottu kuitti takaisin: ”En, minä olen valmentaja.”

Tilanteen jälkeen Rantanen poseerasi kyseisen pikkupojan kanssa yhteiskuvassa ja lopulta joukkoon oli liittynyt myös kaksi muuta pikkulasta.

x - Colorado Avalanche

@Avalanche
Mikko met these kids before the game tonight...

Kid: "Are you a player?"

Mikko: "No, I'm a coach."

👀😝 #GoAvsGo

Rantasta pidetään yleisesti ottaen denveriläisseuran tulevaisuuden osalta yhtenä suurimmista kulmakivistä, joten eiköhän nämä ja kaikki muutkin pikkulapset opi hyvin nopeasti, että kuka on Mikko Rantanen, miltä hän näyttää ja mitä pelinumeroa hän selässään kantaa.