Viime yönä nähtiin kova taisto keskenään rakkaiden verivihollisten, Philadelphia Flyersin ja Pittsburgh Penguinsin välillä.

Yleensä näistä otteluista ei tunnetta puutu, mutta eilen kaukalossa nähtiin vain yksi joukkue. Tuo joukkue oli otteluun altavastaajana lähtenyt Flyers, joka takoi kiekon neljästi Penguinsin verkkoon, ja piti oman maalinsa puhtaana.

Ylipäätään Flyers onnistui pelisuunnitelmassaan erinomaisesti, sillä se jätti kilpakumppaninsa ottelussa vain 23 laukaukseen, . Eräs vanha sanonta kuuluu ”susi lampaan vaatteissa”, mutta hallitsevan Stanley Cup -voittajan, siis Penguinsin, kohdalla nähtiin lähinnä ”lammas suden vaatteissa”.

Tämä tuotti varmasti suunnatonta mielihyvää myös eräälle ottelua katsomaan saapuneelle isälle. Tälle oli syynsä, sillä hän oli joutunut pettyä karvaimmalla mahdollisella tavalla omaan lapseensa: jälkikasvu oli valinnut Flyersin sijaan Penguinsin.

Maybe he’ll change his mind after tonight… 😏 #PITvsPHI

Henkilön Philadelphia Flyers (@philadelphiaflyers) jakama julkaisu

Kyseinen isä olikin teipannut Flyers-pelipaitaansa lapun, jossa luki ”Olen epäonnistunut vanhempana. Poikani on Penguins-fani.”

Flyers jakoi isä-poika-kaksikosta otetun valokuvan Instagram-tilillään ja lähetti sen yhteydessä isälle viestin ”ehkä hän muuttaa mieltään tämän illan jälkeen”.