Viime yönä kolmen ottelun mittaisen maaliputkensa katkaissut Patrik Laine ei pääse aivan heti hakemaan jatkoa maalitehtailulleen.

Winnipeg Jetsin suomalaishyökkääjä on takonut kuluvalla kaudella kiekon vastustajan verkkoon 33 kertaa ja siinä sivussa antanut 27 maaliin johtanutta syöttöä. Vaan tänä yönä hän ei heiluttele kenenkään verkkoja, sillä ottelu Jetsin ja kotijoukkue New Jersey Devilsin välillä on peruttu.

Ottelu on peruttu lumimyräkän vuoksi. Keskiviikkoaamuna paikallista aikaa New Jerseyn alueelle ennakoitiin jopa 60-70 senttimetrin lumimääriä, mikä tietää kaupungin menemistä niin sanotusti sekaisin. Tästä syystä fanien ei olisi ollut mahdollista matkustaa Jetsin ja Devilsin väliseen otteluun.

Jetsin saapumisesta New Jerseyhin homma ei olisi jäänyt kiinni, sillä NJ.com-uutissivusto tietää kertoa, että joukkue oli päässyt hyvissä ajoin pelipaikoille Nashvillen vierailunsa jälkeen.

Normaalisti peli olisi pyritty siirtämään seuraavalle päivälle, mutta tämä ei ollut mahdollista, sillä Devils pelaa jo valmiiksi perättäisinä päivinä (torstaina ja perjantaina). Niinpä ottelu on siirretty pelattavaksi sunnuntaina 28. maaliskuuta paikallista aikaa.

Jets jatkaa New Jerseystä matkaansa New Yorkiin, jossa se kohtaa torstain ja perjantain välisenä Suomen aikaa New York Islandersin. Kanadalaisseuralle välipäivä onkin varmasti maistuva, sillä nyt sen ei tarvitse pelata perättäisinä päivänä, joukkueen kohdattua viime yönä Nashville Predatorsin.