Vancouver Canucksin Markus Granlund palasi takaisin joukkueensa kokoonpanoon oltuaan ruokamyrkytyksen vuoksi sivussa viime ottelusta.

Boston Bruins avasi maalinteon vierasottelussaan Canucksia vastaan, kun David Backes siirsi ajassa 6:48 vieraat 1-0-johtoon.

Tämän jälkeen alkoi kuitenkin Markus Granlund -show. Ensiksi hän iski ketjukaveriensa Daniel Sedinin ja Henrik Sedinin syötöstä aikaan 15:47 taululle 1-1-lukemat.

Stanley Cup of Chowder

@cupofchowdah
The Sedins are good, and set up Markus Granlund for the tying goal

streamable.com/esaj3

Seuraavaa suomalaislaiturin osumaa ei tarvinnut odottaa, kuin 1:18. Myös tässä osumassa ykkössyöttäjänä toimi Daniel Sedin, mutta kakkossyöttäjä vaihtui toiseen ruotsalaiseen, puolustaja Alexander Edleriin.

Granlundille osumat olivat hänen kauden 18:s ja 19:s. Samalla hän nosti koko kauden pistelukemansa 30:nen paremmalle puolen, sillä hänen koko kauden pistesaldo on nyt 19+12.

EDIT [14.03.2017, 06:59]: Bruins vei ottelun päätöserän nimiinsä 4-0 ja kiri ottelussa 6-3-vierasvoittoon. Brad Marchand (3+1) iski päätöserään hattutempun ja nousi samalla NHL:n maalipörssin kärkeen. Muina tehomiehinä häärivät Patrice Bergeron (0+2), Backes (1+1) ja David Pastrnak (0+2). Tuukka Rask torjui 26 laukausta. Granlundilla puolestaan oli 3-3-tasoituksen jälkeen maukas sauma iskeä hattu, mutta Raskin game-saver esti suomalaisen juhlat.