Calgary Flamesilla kulkee erinomaisesti. Se nimittäin nappasi viime yönä 3-0-voiton Winnipeg Jetsistä, minkä myötä se onnistui kasvattamaan nykyisen voittoputkensa jopa yhdeksän ottelun mittaiseksi.

Se on kaatanut putkensa aikana Nashville Predatorsin (6-5 ja.), Tampa Bay Lightningin (3-2), Florida Panthersin (4-2), Carolina Hurricanesin (3-1), Los Angeles Kingsin (2-1 ja.), Detroit Red Wingsin (5-2), Montreal Canadiensin (5-0) sekä nyt juuri viimeisimpänä Jetsin.

Itseasiassa voittoputki on tällä hetkellä niin kova, ettei seura ole kyennyt koskaan vastaavaan Calgaryssa pelatessaan. Seurahistoriasta löytyy kuitenkin yksi vieläkin kovempi voittoputki.

Tämän suhteen joudumme kuitenkin palaamaan ajassa taaksepäin lähes 40 vuotta, kauteen 1978-79, jolloin Flames pelasi vielä Atlantan kaupungissa.

Atlantassa pelatessaan Flames kykeni kyseisellä kaudella 10 ottelun voittoputkeen, joten tämä on vaarassa mennä rikki jo ensi keskiviikkona, kun kanadalaisryhmä kohtaa Boston Bruinsin.

Tämä vaatii toisaalta myös sen, että Flames onnistuu kaatamaan ensi maanantaina Pittsburgh Penguinsin. Joka tapauksessa, vaikka uutta ennätystä ei tulisi, on joukkueella meneillään seurahistorian pisin voittoputki juuri Calgaryssa – se kelvannee ensi hätään.

Kaiken lisäksi Flames on vankistanut paikkaansa kevään tosipeleissä komean voittoputkensa avulla. Se majailee tällä hetkellä Tyynenmeren divisioonan toisena, seitsemän pistettä San Jose Sharksia perässä.