Jokainen NHL-seura osallistuu hyväntekeväisyyteen kauden aikana – toiset aktiivisemmin kuin toiset. NHL seurojen tukena on Make-A-Wish -järjestö, joka toteuttaa sairaiden lasten toiveita sekä unelmia.

Chicago Blackhawks päätti viime viikolla piristää imusolmukesyövästä kärsivää Riley Zimmeriä ja kutsui hänet mukaan seuran harjoituksiin. Zimmer osallistui Blackhawksin aamuharjoituksiin maalivahtina, ja pääsi samalla jäälle idoleidensa kanssa.

Chicago Blackhawks

@NHLBlackhawks

Chicago Blackhawks

@NHLBlackhawks
Today's special guest at morning skate? It's 13-year-old Riley, stopping shots from his heroes. #MakeAWish
It looks like Riley had a pretty fun morning with the #Blackhawks!

Zimmer ja hänen perheensä pääsivät lisäksi kierrokselle areenaan sekä Blackhawksin pukuhuoneeseen ennen joukkueen ottelua Pittsburgh Penguinsia vastaan.

– Tänään heräsin ja limusiini haki minut. Sitten ajoimme ympäri United Centeriä, Zimmer totesi Blackhawksin videossa, joka julkaistiin seuran verkkosivuilla.

– Sitten puin varusteet päälleni ja menimme Blackhawksin harjoituksiin.

Isoisä oli varsin liikuttunut

Blackhawks onnistui toteuttamaan Zimmerin viimeisen toiveen erinomaisesti, sillä se voitti itse ottelussa Pittsburgh Penguinsin maalein 4-1.

Zimmerin isoisä oli ottelun jälkeen liikuttunut koko päivän tapahtumista.

– Se merkitsi paljon. Minä seurasin häntä… kaikki se, mitä hän on joutunut kokemaan. Toivoin, että tämä unelma toteutuisi, Rileyn isoisä Fred Hawkins kertasi tunteikkaana.