Kerroimme eilen, että NHL:n laajennusdraftin suhteen on pienoisia ongelmia, jotka koskettavat erityisesti maailman parhaan kiekkoliigan faneja.

Jos et syystä tai toisesta jaksanut avata yllä olevaa linkkiä, niin tässä pikainen kertaus: etenkin GM:t ovat sitä mieltä, että laajennusdraftin suojatut pelaajat haluttaisiin pitää salassa.

Se olisi varsinainen tarpeiden teko fanien murokulhoon, sillä NHL unohtaisi tässä tapauksessa sen kaikkein olennaisimman: fanit ovat syy, miksi koko liiga on edes olemassa. Ilman viihdearvoa ja faneja NHL ei ole mitään, ja sama pätee mihinkä tahansa muuhun urheilusarjaan.

Hyvä uutinen on kuitenkin se, että NHL:llä on aikomuksena lähettää tapahtuma televisioon.

Nyt myös vaikuttaisi siltä, että liigalla on omat aikeensa torpedoida GM:n halut salata suojattujen pelaajien listat. Merkittävä henkilö NHL-piireissä antoi nimittäin omat kommenttinsa asian suhteen.

– Virallinen vastaus oli se, että listat tulevat olemaan salattuja, mutta epävirallinen sana taasen se, että mikään ei ole salattua ja kaikki tullaan julkaisemaan, NHL:n varapuheejohtaja ja jääkiekkotoimien johtaja Colin Campbell kertoi Sportsnetin haastattelussa.

Koko Vegas Golden Knightsin liittyminen NHL:ään on ollut ymmärrettävistä syistä yhtä suurta odottelua. Fanit ovat innoissaan, mutta heidän kannaltaan odottelu tulee yhä vain jatkumaan.

Ja juuri kun kaikki näytti niin hyvälle.