Winnipeg Jets joutui kokemaan karvaan tappion kotonaan, kun San Jose Sharks kävi ryöstämässä vieraspisteet, Joonas Donskoin paluuottelussa, lukemin 3-2.

Sharksin Joe Pavelski avasi maalinteon aikaan 9:45, mutta vain vajaat kaksi minuuttia myöhemmin isäntien Josh Morrissey toi joukkueensa tasoihin. Ottelun toisessa erässä nähtiin puolestaan vain jäähymerkintöjä, joista ensimmäinen kirjattiin Donskoille, joten myös päätöserään lähdettiin 1-1-tasalukemista.

Sitten koitti kuitenkin Jetsin ja Patrik Laineen synkkä hetki. Joukkue pelasi ylivoimaa, kun Laine antoi siniviivalla hieman liian hiljaisen syötön. Nopeajalkainen tanskalaishyökkääjä Mikkel Bödker katkaisi syötön, karkasi läpiajoon ja iski taululle 1-2-lukemat.

San Jose Sharks

@SanJoseSharks
Putting on the afterburners. #SJSharks

Jets haki maalin jälkeen kiivaasti tasoitusosumaa, ja se veikin päätöserän laukaukset nimiinsä 13-7, mutta valitettavasti Pavelski iski illan toisensa tyhjään maaliin ja seitsemän sekuntia ennen päätössummeria syntynyt Mark Scheifelen kavennusmaali ylivoimalla, missä Laine toimi kakkossyöttäjänä, oli vain kosmetiikkaa.

Tappio oli rankka Jetsin pudotuspelihaaveita ajatellen, sillä joukkue on kolmen pisteen päässä viimeisestä villi kortti -paikasta ja se on kaiken lisäksi pelannut kolme ottelua enemmän kuin sitä hallussaan pitävä St. Louis Blues.