Boston Bruinsin osalta pelaajasiirtojen takarajalla ei suuria tapahtunut, sillä seura hankki ainoastaan Drew Staffordin Winnipeg Jetsissä.

Sportsnetin toimittajana työskentelevä Elliotte Friedman tietää kuitenkin kertoa, että Bruins oli useammankin pelaajan perässä, mutta ei onnistunut hankkimaan pelaajia riveihinsä.

Bruins oli kiinnostunut niin Arizona Coyotesin hyökkääjä Radim Vrbatasta kuin Buffalo Sabresin puolustaja Dmitri Kulikovista.

– He (Bruins) olivat Radim Vrbatan perässä, ja yhdessä vaiheessa muut joukkueet, jotka olivat kilpailussa mukana, luulivat, että Bruins saisi hänet, Friedmann totesi Sportsnetin lähetyksessä.

Coyotesin GM John Chaykan raportoitiin haluavan Vrbatasta vähintään toisen kierroksen varausvuoroa, mutta kun hänen pyyntöönsä ei löytynyt halukkaita, hän päätti pitää tsekkihyökkääjän joukkueessa.

Samat sanat pätevät Kulikoviin, joka siirtyi Sabresin viime kesän varaustilaisuuden aikana. Sabres pyysi venäläispuolustajasta Bruinsin mittarissa liikaa, joten kauppa jäi tekemättä.

Viimevuotinen ei saa toistua?

Bruins jäi viime keväänä pudotuspelien ulkopuolelle, vaikka se oli pitkään paikassa kiinni. Se hankki siirtorajalla John-Michael Lilesin ja Lee Stempniakin vain sitä varten, että he jäisivät pudotuspelien ulkopuolelle.

He maksoivat kummastakin pelaajasta monien mielestä selvästi enemmän kuin heidän todellinen arvonsa oli, sillä Liles irtosi kolmannen ja viidennen kierroksen varausvuoroilla, ja Stempniak toisen ja neljännen kierroksen vuoroilla.

NBC Sports toteaakin, että mikäli tänä vuonna tilanne toistuu, ja Bruins jää pudotuspelien ulkopuolelle, he menettivät vain kuudennen kierroksen varausvuoron, jolla Stafford irtosi Jetsistä.