Vaikuttaa todella vahvasti sille, että kanadalaislaituri Shane Doan saa ripustaa luistimet naulaan ilman Stanley Cupin mestaruutta. 40-vuotiasta hyökkääjä ei kaupattu siirtotakarajalla mihinkään, eikä Arizona Coyotesille ole mahdollisuuksia pudotuspeleihin.

Moni myös uskoo, että Doan tulee lopettamaan pelaajauransa tähän kauteen, vaikkakaan mies ei ole sanonut uransa jatkumisen suhteen juuta eikä jaata.

Joka tapauksessa ikkuna mestaruuteen on nyt minimaalisen pieni. Kokeneen hyökkääjän pelillinen taso on tippunut tällä kaudella, minkä lisäksi hänen sopimuksensa umpeutuu sesongin päätteeksi.

Mies ei kuitenkaan missään nimessä ole katkera mistään. Sen sijaan hän ottaa koko tilanteen huumorin kannalta.

– 40-vuotiaalle nelosketjun laiturille, joka haluaa mestaruudesta taistelevaan joukkueeseen, ei ole kovinkaan suuret markkinat, Doan naureskeli medialle siirtotakarajan umpeutumisen jälkeen.

Vuodesta 1995 lähtien samaa organisaatiota edustanut Doan oli ensimmäistä kertaa urallaan valmis siirtymään jonnekin toisaalle, jos oikea joukkue olisi ottanut yhteyttä. Jokainen varmasti jo tässä vaiheessa tietää, miten tilanteessa kävi.

– On ehdottomasti jännittävää viettää koko ura samassa organisaatiossa. Siirtotakarajan umpeutuminen on myös helpottava asia. Se on nyt ohi eikä sinun tarvitse miettiä enää näitä asioita.

Mitä Trade Deadlinella tapahtui? Kaikki toteutuneet siirrot löydät TÄÄLTÄ.