Dallas Starsin Patrick Sharpia huhuiltiin ennen siirtotakarajaa useaan paikkaan jo pidemmän aikaa, mutta lopulta mies ei lähtenyt minnekään.

Hänen sopimuksensa on katkolla tähän kauteen ja Starsin uskottiin tekevän siirtotakarajalla osittainen tyhjennysmyynti. Sharp oli jo yhdessä vaiheessa käytännössä varma lähtijä, mutta ura jatkuu tästäkin huolimatta Dallasissa.

Kyse ei ollut kuitenkaan vaihtokumppanien puutteesta tai mistään muusta vastaavasta, sillä Stars oli mahdollisesti jopa halukas kauppaamaan Sharpin toisaalle.

Kyseessä oli hyvinkin luonnollinen syy, jota ei kuitenkaan tiedetty ennen kuin siirtotakaraja meni umpeen: Sharp on loukannut itsensä ja hän tarvitsee leikkausoperaation. Tämän vuoksi hän ei tule pelaamaan enää tämän kauden aikana.

Charlie Roumeliotis

@CRoumeliotis
Stars GM Jim Nill says Patrick Sharp will need season-ending surgery, which is why he was not traded. #Blackhawks

Sharp on tästäkin huolimatta pelannut Starsin viime aikaisissa otteluissa, mikä hämmensi osaa jääkiekon seuraajista. Kiekkotoimitta Charlie Roumeliotis’n mukaan mies onkin pelannut vammansa kanssa, mutta liika oli liikaa.

Charlie Roumeliotis

@CRoumeliotis
Sharp had reportedly been playing through the injury for a while. Met with team doctors last night for further evaluation.

Will Meek

@william_meek221
@ByScottPowers this is so confusing. Why was he in the lineup last night if he had such a serious injury?