Matkalla pudotuspeleihin oleva Nashville Predators hankki odotetusti vahvistusta maalinteko-osastolleen.

Seuraan saapuu todellinen kulkuri, sillä Predatorsin GM:nä toimiva David Poile kiinnitti joukkueeseensa New Jersey Devilsistä laituri PA Parenteau’n. Vaihtokaupassa toiseen suuntaan matkaa kuudennen kierroksen varausvuoro.

Parenteau on kokenut 33-vuotias hyökkääjä, joka on viime vuosin vaihtanut seuraa varmasti useammin, kuin hän itse olisi halunnut. Hän on nimittäin edustanut viimeisen viiden ja puolen kauden aikana Devilsin lisäksi Toronto Maple Leafsia, Montreal Canadiensia, Colorado Avalanchea ja New York Islandersia.

Edellä mainittujen seurojen lisäksi Parenteau on NHL-urallaan pelannut myös Chicago Blackhawksissa ja New York Rangersissa, joten Predators on hänelle jo kahdeksas NHL-seura.

Samalla se tarkoittaa sitä, että Parenteau’lle on kertynyt myös paljon otteluita. Kokonaisuudessaan hän on pelannut NHL:ssä 483 runkosarjaottelua ja nakuttanut niihin tehot 114+181. Pudotuspeleissä hänet on sen sijaan nähty vain 15 ottelussa, pistein 2+3.

Parenteau’n piti aloittaa kuluva kausi Islanders-paidassa, John Tavaresin rinnalla, missä hän on siis pelannut aiemminkin. Aivan kauden kynnyksellä hänet asetettiin kuitenkin syystä tai toisesta waiver-listalle, josta Devils poimi hänet.

Kokenut kanadalaislaituri ehti pelata Devilsin paidassa kuluvalla kaudella 59 ottelua ja teki niissä mukavat tehot 13+14.

NHL-ystävän sivu: Huhut, puheenaiheet & kaikki siirrot TÄÄLTÄ.