Winnipeg Jetsin hyökkääjän Drew Staffordin nimi nousi aivan viime aikoina toden teolla mukaan siirtohuhuihin.

Lopulta ne konkretisoituivat myös siirroksi aivan viime metreillä, kun pelaajasiirtojen takaraja häämötti jo aivan lähietäisyydellä. Hänet kaupattiin nimittäin Boston Bruinsiin ja vastineena Winnipegin suuntaan matkasi ehdollinen kuudennen kierroksen varausvuoro.

31-vuotias yhdysvaltalaishyökkääjä tuo Bruinsin kokoonpanoon koko ja voimaa, sillä hän on 188-senttinen ja 97-kiloinen voimahyökkääjä. Lisäksi hän tuo myös maalintekovoimaa Bruinsin yläkertaan, sillä esimerkiksi parhaalla kaudellaan (2010-11) hän takoi 62 runkosarjaotteluun maukkaat tehot 31+21.

Kuluvalla kaudella Stafford on kärsinyt loukkaantumisista, ja pelannut tästä syystä vain 40 ottelua tehoin 4+9, mutta esimerkiksi viime kaudella hän teki 78 otteluun mukavat tehot 21+17.

Oikealta ampuva kokenut yhdysvaltalainen on pelannut kokonaisuudessaan NHL:ssä 707 runkosarjaottelua ja tehnyt niissä tehot 179+213, minkä päälle 24 pudotuspeliottelua on tuottanut tehot 4+5. Bruins on hänelle NHL-uran kolmas seura, sillä suurimman osan urastaan (2007-2015) hän on viettänyt Buffalo Sabresissa.

Staffordin hankkiakseen Bruins maksoi hänestä kuudennen kierroksen ehdollisen varausvuoron.

NHL-ystävän sivu: Huhut, puheenaiheet & kaikki siirrot TÄÄLTÄ.