Tampa Bay Lightning on ollut viime päivinä aktiivinen joukkue vaihtomarkkinoilla, sillä se on ehtinyt kauppaamaan jo Ben Bishopin sekä Brian Boylen toisaalle. Kumpaisenkaan treidi ei yllättänyt, sillä molemmat oli yhdistetty todella vahvasti siirtohuhujen kohteeksi.

Lightningin osalta siirtohuhuissa on liikkunut myös suomalaishyökkääjä Valtteri Filppula, jonka lähtöä voitaneen pitää jo melkoisen varmana skenaariona.

Salamapaidat tarvitsee nimittäin käyttöönsä kaiken ylimääräisen tilan palkkakattoonsa, jotta se voisi tehdä jatkosopimukset Tyler Johnsonille, Ondrej Palatille sekä Jonathan Drouinille.

Uusi osoite jo tiedossa?

Filppulaa on viety kauden mittaan ties minne, mutta nyt huhuissa vahviten on esillä Nashville Predators. Kantrikaupungin puolustus on yhä edelleen kovaa luokkaa, mutta hyökkäys kaipailee vahvistusta.

Filppulalle olisikin seurassa tarjolla suurta roolia sekä laiturin että sentterin tontilla. Paljon tilanteesta kertoo esimerkiksi se, että Mike Fisher toimii tällä hetkellä joukkueen kakkossentterinä.

Filppulan sopimusta on jäljellä vielä tuleva kausi ja hänen cap hitinsä on viisi miljoonaa dollaria. Sopimuksessa on myös liikuttamisen estävä pykälä (NMC), jonka mukaan Filppula saa toimittaa Tampan seurajohdolle 16 joukkueen listan, joihin hän olisi halukas siirtymään.

NHL-ystävän sivu: Huhut, puheenaiheet & kaikki siirrot TÄÄLTÄ.