Kyllä, sivuston nimi on NHLSuomi, joten uutiset ja jutut käsittelevät pääasiassa maailman parasta kiekkoliigaa. Kuitenkin Yhdysvaltojen yliopistosarja NJCAA:ssa (National Junior College Athletic Association) nähtiin viime yönä jotakin sellaista, mikä ansaitsee ehdottomasti jääkiekkofanien huomion.

Kyseessä oli Erie Community yliopiston ja Dakotan yliopiston välinen vääntö, joka jouduttiin kuitenkin keskeyttämään 39 sekuntia ennen ottelun loppumista. Lopputulokseksi jäi seisomaan Dakotan 7-4-voitto.

Keskeytys johtui Erien yliopiston Brandon Daysta, joka hyökkäsi ottelun tuomarin kimppuun ääliömäisen törkeästi. Day teki hyökkäyksensä jäähyaitiosta käsin, jonne hänet oli passitettu aiemmin.

Day joutui tempustaan poliisin huostaan, missä hän on The Scoren mukaan yhä edelleen. Häntä tullaan syyttämään päällekarkauksesta, joten kyseessä ei ole mikään leikin asia.

The Score kertoo uutisessaan myös sen, että kyseessä oli NJCAA:n historian viimeinen jääkiekko-ottelu, mikä johtuu siitä, että järjestö on lopettamassa toimensa.