Viime illan ja yön NHL-kierrosta ei voi kutsua suomalaisittain kovinkaan suureksi menestykseksi. Mukana tohinoissa oli 11 kenttäpelaajaa, joista kahdeksan oli hyökkääjiä ja kolme puolustajia, eikä meno ollut kovinkaan vakuuttavaa.

Puolustajista parhaaseen suoritukseen venyi Buffalo Sabresin Rasmus Ristolainen, joka keräsi peliaikaa hiukan vajaat 26 minuuttia. Tehopisteitä ei suomalaisen laariin tullut, mutta sen sijaan hän sai yhden laukauksen ja tehotilastoon lukeman +1.

Lähelle pääsi Lindell, jonka peliaika oli 23:26 minuuttia. Myös hän laukoi kerran ja sai tehotilastoonsa lukeman +1.

Hyökkääjistä ahkerimmat laukojat olivat Sebastian Aho (4) ja Jussi Jokinen (3), joskin jälkimmäisenä mainitun tehotilasto oli yön ottelussa yhden asteen verran pakkasen puolella. Aho oli sen sijaan nollissa.

Nokkelimmat tästä siis osasivat jo varmasti päätellä, että yö ei tuonut suomalaisille NHL-pelaajille yhden ainutta tehopistettä.

Eikä se maalivahdeillakaan hyvin mennyt: Kari Lehtonen otti 22 koppia 28 laukauksesta, joten hänen torjuntaprosenttinsa oli 78,6. Pekka Rinne oli hiukan parempi, sillä hänen 28 torjuntaansa riitti prosenttiin 87,5.

Sen sijaan Tuukka Rask oli oma tavallinen itsensä, kun Boston Bruins kohtasi juuri Lehtosen edustaman Dallas Starsin, jonka se voitti lukemin 6-3. Rask nappasi ottelussa 33 torjuntaa, joten hänen torjuntaprosenttinsa oli 91,7.