New York Islandersin heikko alkukausi on jo muinaishistoriaa, sillä nyt joukkue taistelee jo kynsin ja hampain pudotuspelipaikasta. Positiiviset uutiset ovat seuralle tätä nykyä kovin harvinaisia, joten seuran fanien pitäisi ottaa nykyvireestä kaikki irti.

Kuten olemme jo useaan kertaan uutisoineet, on Islandersilla käsissään todella pahat ongelmat kotihallinsa suhteen. Se muutti Brooklynin Barclays Centeriin vasta viime kaudella, mutta jo tuleva sesonki saattaa olla saarelaisten viimeinen kyseisellä areenalla.

Tämä onkin nostanut ilmoille kysymyksiä, että onko Islandersin tulevaisuus todella enää New Yorkin Long Islandilla. Nimittäin vaihtoehdot saarella alkavat käymään todella vähiin.

Esimerkiksi Hartfordin kaupunki on jo ehtinyt puuttumaan surkuhupaisaan tilanteeseen ja tarjonnut seuralle paikkaa kaupungista. Islanders ei ole kommentoinut tätä millään tavalla.

Pelastaja oudosta paikasta

Kaiken negatiivisuuden keskeltä kuuluu kuitenkin välillä myös jotakin hyvää: Islandersilla on nimittäin sittenkin mahdollisuus jäädä New Yorkiin, jos nyt kerrotut huhut pitävät paikkansa.

Nimittäin New York Rangersin omistajana hääräävällä James Dolanilla on aikeissa rakentaa uusi monitoimihalli Queensin kaupunginosaan, minne myös Islandersilla olisi mahdollisuus muuttaa.

NHL:n sääntöjen mukaan jonkun toisen seuran omistajalla on mahdollisuus omistaa toisen joukkueen hallista osakkeita, joten monimutkainen kuvio ei tule rikkomaan missään määrin sääntöjä.