Nashville Predators kohtasi viime yönä Colorado Avalanchen, ja kuinkas ollakaan: Avalanche hävisi ottelun. Predators oli nimittäin parempi lukemin 4-2, joten aivan läpihuudosta ei ollut tällä kertaa kyse.

Ottelussa nähtiin kuitenkin sinällään melkoisen harvinainen temppu, sillä ruotsalaishyökkääjä Filip Forsberg onnistui iskemään Avalanchen verkkoon hattutempun.

Vielä harvinaisemman tästä tekee se, että Forsberg iski kolme maalia myös joukkueen edellisessä ottelussa Calgary Flamesia vastaan, mikä miteltiin viime tiistaina.

– Minä yritän vain hyökätä jokaisessa pelissä, ja mielestäni meidän ketjumme teki tänään hyvää työtä. Yritämme vain pelata nopeasti, mennä eteenpäin ja luonnollisesti löytää toisemme. Teimme muutaman maalin ja saimme siinä samalla muutaman hyvän tekopaikankin, Forsberg avasi NHL.com:lle.

Jo itsessään hattutemppu on NHL:ssä harvinainen, mutta että teet kaksi vastaavaa peräkkäisiin otteluihin – se vasta harvinaista onkin.

Itseasiassa edellisestä kerrasta onkin kulunut jo yli seitsemän vuotta aikaa, kun Vancouver Canucksin Alexandre Burrows osui vastaavalla tavalla vuoden 2010 alussa.