Toronto Maple Leafsin nykypäivä ja tulevaisuus kohdistuu erityisesti yhteen henkilöön, Auston Matthewsiin.

Nuorukainen varattiin seuraan viime kesän draftin ensimmäisenä pelaajan, eikä Torontossa ole tarvinnut jäädä haikailemaan kakkoseksi jääneen Patrik Laineen perään.

Matthews on pelannut tällä kaudella 59 ottelua, joissa hän on keränny tililleen 28 maalia ja yhteensä 52 tehopistettä, joten voidaan puhua erinomaisesta tulokaskaudesta.

Nuorukaisen tekeminen ei ole jäänyt Torontossa huomaamatta, luonnollisestikaan. Tällä hetkellä yhdysvaltalaishyökkääjällä on takanaan koko kaupungin tuki, eikä tätä ole helppoa saavuttaa kiekkohullussa Torontossa.

Nyt homma on kuitenkin jo käytännössä riistäytynyt käsistä, mutta hyvällä tavalla. Matthews sai nimittäin itselleen oman nimikkokappaleen.

Eikä minkä tahansa nimikkokappaleen, vaan puhtaan ja ehdan räppibiisin. Kappaleen esittämisestä vastaa kanadalainen räppiyhtye SVDVM.

Biisin kertosäkeessä hoilataan hokemaa ”Hit ’em with the four like Auston Matthews.” Tällä viitataan tietysti Matthewsin NHL-uran ensimmäiseen otteluun, jossa hän iski käsittämättömät neljä maalia.

Voit fiilistellä Auston Matthews -nimistä kappaletta alla olevasta videosta. Spotifysta kappaletta ei ainakaan vielä valitettavasti löydy.