Torontossa pelataan parhaillaan todellista kiekkojännäriä. Alunperin suurin huomio kohdistui kahteen nuorukaiseen, Auston Matthewsiin ja Patrik Laineeseen, joista jälkimmäinen on vastannut huutoon. Palataan tähän kuitenkin hetken kuluttua.

Torontossa pelattu toinen erä oli etenkin lopun osalta todellinen näytelmä. Kun erää oli pelaamatta noin puoli minuuttia, iski suomalaishyökkääjä Leo Komarov kamppailun lukemiksi 3-3.

Kyseessä oli siis todellinen pukukoppimaali, mitä korosti erityisesti se, että osuman myötä erätauolle oltiin lähdössä tasalukemissa. Maali oli Komarovin kauden 10.

Cass 🏳️‍🌈🏳️‍⚧️

@CassieMoiser
Komarov Goal 2 streamable.com/uecas

Mutta mitä vielä: ajassa 19:57 Laine vei Jetsin jälleen johtoon, kun hän sai sekavan tilanteen päätteeksi kiekon käytännössä parhaalle maalintekosektorille, eikä suomalaisnuorukainen erehtynyt.

Cass 🏳️‍🌈🏳️‍⚧️

@CassieMoiser
Laine Goal #2 + first replay of the hit streamable.com/sqho8

Maali oli Laineelle kauden 30. ja jo viides Maple Leafsin verkkoon isketty osuma. Tällä hetkellä Laine on pelannut torontolaisseuraa vastaan viisi erää.

Laineen maalin jälkeen laitettiin vielä tanssiksi, kun Jetsin Dustin Byfuglien hanskasi Matt Martinin kanssa. Myös Laine joutui jäähyaitioon pikkupainistaan Josh Leivon kanssa.

Tässä vielä molempien suomalaisten ottelun ensimmäiset maalit:

Toronto Maple Leafs

@MapleLeafs
Here's a look at Komarov's goal that opened the scoring early.

#TMLtalk

Winnipeg Jets

@NHLJets

Winnipeg Jets

@NHLJets
#NHLJets GOAL! @PatrikLaine29 rips home a one-timer and it's 1-1! #WPGvsTOR
Number 29 for number 29. @PatrikLaine29 wires this one home!

(PÄIVITYS: Ottelu päättyi lopulta Maple Leafsin 5-4-jatkoaikavoittoon.)