St. Louis Bluesin venäläistähti Vladimir Tarasenko järjesti 11 vuotta täyttäneelle fanilleen Arianna Douganille, ja tämän äidille, todella ikimuistoisen synttäriyllätyksen.

Tarasenko nimittäin teki voittavan huudon, kun viime viikolla järjestetyssä kasinoillassa pääkohteena oli kahden ottelun vieraspelireissu kahdelle hengelle. Reissu toteutuu maaliskuun lopussa ja niin sanottuina matkakohteina ovat Arizona sekä Colorado.

Jo maanantaina Arianna sai kokea jättimäisen yllätyksen, kun Tarasenko toi hänet Bluesin pukuhuoneeseen. Siellä päävalmentaja Mike Yeo antoi tytölle sekä joukkueen pelipaidan että kirjekuoren, joka piti sisällään viestin:

”Sinut on kutsuttu Vladimir Tarasenkon vieraana, St. Louis Bluesin mukaan, kaksipäiväiselle vieraspelireissulle Arizonaan ja Coloradoon, alkaen maaliskuun 28. päivänä ja päättyen 31. maaliskuuta. Sinä ja vieraasi tulette lentämään joukkueen koneella sekä yöpymään joukkueen hotelleissa Phoenixissa ja Denverissä.”

Tämän päälle koko Blues-joukkue lauloi synttärilaulun Ariannalle.

– Itkin taustalla, Ariannan äiti Lorie Zucker toteaa iloiten tyttärensä puolesta.

– Hän on niin innoissaan, ettei hän oikein tajunnut tapahtunutta ja sitä, mitä hän lahjaksi sai. Arianna tulee tajuamaan sen sitten automatkalla. Tämä on ollut hänen paras syntymäpäivänsä ikinä.

Syöpä uusiutunut viidesti – jälleen kerran päihittämässä taudin

Vieläkin spesiaalimman Ariannan 11-vuotissyntymäpäivästä teki se, että sen näkemisestä ei ole ollut mitään varmuutta. Hän nimittäin sairastui neuroblastoomaan kolmivuotiaana ja kyseessä on kaikessa yksinkertaisuudessaan pahanlaatuinen syöpäkasvain.

Viimeisen kahdeksan vuoden aikana samainen syöpä on uusiutunut neljä kertaa, mutta tällä hetkellä tyttö käy läpi syöpähoitoja, jotka näyttävät toimivan. Lorie-äidin mukaan Arianna voitaneenkin todeta pian – jälleen kerran – parantuneeksi syövästä.

– Se, että ylipäätään pääsemme juhlimaan 11-vuotissynttäreitä, on se kaikkein tunteikkain asia. Ja, kun siihen sitten lisätään pääsy Bluesin pukukoppiin ja näet hänen sekä kävelevän että hymyilevän siellä – se on aivan uskomatonta.

Tarasenko on ollut Ariannan ystävä jo viimeiset kolme vuotta. Ystävyyssuhde syntyi, kun Arianna arvottiin kävelemään juuri venäläispelaajan kanssa sinisellä matolla Bluesin syövänvastaisen illan alla.

Kaksikko löysi heti yhteyden ja he ottivat myös kaukalon puolella – osana samaista tapahtumaa – selfien, josta tuli somessa hyvin nopeasti viraali.

St. Louis Blues

@StLouisBlues
The best selfie you'll see today. #HockeyFightsCancer #stlblues

– Tämä meille täysin tuntematon ihminen ystävystyi perheemme kanssa ja on tehnyt sen jälkeen eteemme niin paljon. Hänellä on käsittämättömän suuri sydän ja hän on kiltein ihminen ikinä. Tämä kaikki on täysin uskomatonta ja se antaa sinulle uutta uskoa ihmisyyteen, kun tapaat jonkun näin hienon ja anteliaan ihmisen.

Asiasta kerrottiin Bluesin verkkosivuilla.