Columbus Blue Jacketsin ja AHL-seura Lake Erie Monstersin välillä koko kauden reissannut Joonas Korpisalo matkaa jälleen takaisin farmiseuran riveihin. Asiaa voidaan pitää sataprosenttisen varmana, sillä seura tiedotti siirrosta itse Twitter-tilillään.

Suomalaisvahti on pelannut NHL-kaukaloissa tällä kaudella kuusi ottelua, joissa hänen tilastonsa ovat 90,2/3.26. Edellisen kerran hänet nähtiin Blue Jacketsin maalinsuulla 15. helmikuuta, kun hän nappasi New York Rangersia vastaan pelatussa ottelussa 31 koppia torjuntaprosentilla 93,9.

Tällä kertaa Korpisalon farmiin lähettämisestä ei voida olla edes käärmeissään, sillä se oli hyvä veto Blue Jacketsin seurajohdolta. Joukkueella on nimittäin seuraavaksi edessään ”bye-week”, joten Korpisalo tulee saamaan peliminuutteja varmuudella juuri farmin puolelta.

Blue Jackets pelaa seuraavan ottelunsa vasta lauantaina, 25.2, kun se saa vastaansa New York Islandersin. Tauolta se saa palata päivää aiemmin.

Samalla Blue Jackets tiedotti, että se on nostanut NHL-seuran riveihin ruotsalaisvahti Anton Forsbergin. Tämä kieliikin ainoastaan siitä, että seura luottaa tällä hetkellä enemmän Korpisalon, kuin Forsbergin tekemiseen.