New York Islandersin peli on lähtenyt kulkemaan sen jälkeen, kun se päätti vapauttaa entisen päävalmentajansa, Jack Capuanon, tehtävistään. Tällä hetkellä joukkue majailee Metropolien divisioonan viidentenä, ja sillä on matkaa viimeiseen villi kortti -paikkaan vain yksi piste.

Tämä onkin johtanut siihen, että Islanders on hankkimassa vaihtomarkkinoilta avoimesti uusia vahvistuksia.

– Me olemme siinä tilanteessa, että voimme todella tehdä joitakin muutoksia. Meillä on ollut muutama tapaaminen ja jutustelen Snowyn (GM Garth Snow) kanssa joka päivä. Meillä on katseemme siinä mitä voimme tehdä, kun mukana taistossa on noin 20 joukkuetta, väliaikainen päävalmentaja Doug Weight avasi New York Newsdayn mukaan.

– Kuten kuka tahansa valmentaja sanoisi, niin haluan yltää niin korkealle kuin vain mahdollista. En aseta paineta kenenkään harteille, mutta me voisimme lisätä kokoonpanoomme vahvistuksia, jotta joukkueestamme tulisi parempi.

Newsdayn Arthur Staple avasi asiaa hiukan lisää, kertoen, että Islanders halajaa kokoonpanoonsa uutta kärkiketjun hyökkääjää. Huhuissa seuraan ovat liitetty Martin Hanzal, Radim Vrbata sekä Patrick Sharp.

Islanders on kiinnostunut myös Colorado Avalanchen Matt Duchenesta, mutta tuoreimpien spekulaatioiden mukaan hänestä pyydetty hinta on saarelaisille liikaa.

NHL-ystävän sivu: Huhut, puheenaiheet & kaikki siirrot TÄÄLTÄ.