Toronto Maple Leafs ei aio lähteä parantamaan kokoonpanoaan siirtotakarajan aikana. Päävalmentajana toimiva Mike Babcock on tästä nimittäin hyvin ehdoton.

Maple Leafsin kausi on mennyt lähtökohdiin nähden yli odotusten, sillä joukkueella on tällä hetkellä matkaa pudotuspeleihin ainostaan yksi piste. Torontolaisseura lähti kauteen puhtaasti jälleenrakennuksen kannalta, sillä seuran riveissä pelaa usea ja taas usea tulokaspelaaja.

Vaikka seuralla onkin kaikki rahkeet pudotuspeleihin ja se on yhdistetty useaan pelaajaan, kuten Tampa Bay Lightiningin Brian Boyle sekä St. Louis Bluesin Kevin Shattenkirk. Vahvistuksia ei kuitenkaan tule.

– Voin kertoa teille, että meillä on olemassa pitkän tähtäimen suunnitelma. Me teemme kaiken tarvittavan sen eteen, jotta pääsemme pudotuspeleihin ilman, että se vaikuttaa pitkän tähtäimen suunnitelmiimme, Babcock kertoi TSN 1050 mukaan perjantaina.

– En eroa meistä muista millään tavalla. Ihmiset voivat spekuloida, mutta todellisuus on se, että kun katsomme meidän kokoonpanoamme, niin olemme menossa eteenpäin. Se mitä voimme tehdä kesällä, on iso työ johtoryhmällemme.

NHL-ystävän sivu: Huhut, puheenaiheet & kaikki siirrot TÄÄLTÄ.