Yön NHL-kierroksella vastakkain asettuivat St. Louis Blues sekä Vancouver Canucks. Ottelusta ei sen kummallisempaa näytöstä tullut, kun Blues korjasi voiton maalein 4-3.

Ottelun puhutuin tilanne sattui kuitenkin Bluesin maalivahti Jake Allenille, joka joutui pelaamaan ottelun kolmannessa erässä jopa yllättävän kauan ilman maalivahdin maskiaan, ennen kuin tuomari vihelsi pelin poikki.

Canucks-pakki Jayson Megna ehti jopa laukoa kerran Allenia kohti ennen kuin peli katkaistiin.

Kyseistä tilannetta ei koskaan tulisi tapahtua, sillä normaalisti tuomari viheltää ottelun välittömästi poikki, kun hän huomaa, että maalivahdilta puuttuu maski.

Cristiano Simonetta

@CMS_74_
In other news, Jake Allen's mask was off for 10 seconds & the refs didn't blow the whistle...so he has to stop a shot. #stlblues

Ottelun jälkeen Bluesin nykyinen päävalmentaja Mike Yeo kommentoi lyhyesti Allenin tilannetta.

– Hän vain seisoi siellä. Hän on hullu, Yeo totesi NBC Sportsin mukaan.

Uusi valmentaja, uudet kujeet

Bluesille voitto oli jo seitsemän Yeon johdolla siitä lähtien, kun hän otti päävalmentajan vastuun. Blues on valmentajanvaihdoksen jälkeen hävinnyt vain yhden ottelun.

Samalla se on noussut jälleen hyviin asemiin omassa divisioonassaan, sillä tällä hetkellä se majailee viiden pisteen turvin divisioonan kolmannella sijalla ja kiinni suorassa pudotuspelipaikassa.

Joukkue lentää tällä hetkellä kuuden ottelun mittaisessa voittoputkessa, joten on sanomattakin selvää, että valmentajanvaihdos oli todellakin paikallaan.